Koppningen kroppsvård

  Hela kroppen 80 min 995 kr  kroppen behadling 60 min 795 kr

  Ryggen behandling  40 min 550 kr  Ryggen behandling 30 min 450 kr

Kombinera koppningsmassage med silikonkopp Kombinera koppningsmassage med silikonkopp Som komplement till massagen använder jag silikonkopp och kroppsmassage. Genom ett undertryck fäster man koppan på huden. Detta ger mycket bra effekt på bindväv, blodcirkulation och lymfsystemet. Kopping kan även hjälpa mot celluliter. Koppning djup behandling på hela kroppen och ryggen. Koppning är en gammal kinesisk traditionell läknings konst med djup. Vakuumkoppar och sugkoppar kan skapa ett vakuum, effektivt öka blodcirkulationen och transportera slaggprodukter till bindväv. Med koppning kan du få mer hudcirkulation på kortare tid.

Vad är koppning?

Koppning är en populär form av behandling som verkligen gör gott långt ner på djupet. Koppningsmassage är en kombination av traditionella kinesisk massageteknik och 5000-årig koppningsteknik. Den har praktiserats i Kina i flera tusen år, och är därför en väl beprövad metod som spritt sig över hela världen. Använd man sig av siliconkoppar som sugs fast på de delar av kroppen som man vill behandla och sedan förs de fram och tillbaka på ytan, Effekten är som en djupgående bindvävsmassage, som ökar blodcirkulationen och därmed gör stor nytta. Känslan är lite som att man svävar då kroppen slappnar av på en helt annan nivå gentemot vanlig klassisk massag. 

Varför gör man koppning och vilka effekter ger den?

Många har haft stor framgång med att bli av med olika muskelproblem, och även ledvärk, genom koppning. Det är en bra form av massage, där både hud och bindväv får sig en riktig genomkörare. Koppningen ökar effektivt cirkulationen av blod och lymfvätska. Med öppning kan du även läka ut hudbristningar samt förebygga/ behandla celluliter.

Varmt Välkommen att använda dina friskvårdspegar hos MEIYABEAUTY 

Tidsbokning på tfn: 0733-37 07 98 eller på www.bokadirekt.se

Hjärtligt Välkommen till Meiyabeauty Salong!