HIFU-ansiktslyft behandling

HIFU-ansiktslyft behandling

HIFU är ultraljud som används för att strama åt lös hud i ansiktet  Det är en icke-kirurgisk behandling som stimulerar områdets kollagen- och elastinproduktion för att producera nya, starkare fibrer i huden.  vilket är den senaste tekniken som gör det möjligt att behandla svåråtkomliga områden, som t.ex. runt ögonen.

Är HIFU effektivt?

HIFU anses vara en säker, effektiv och icke-invasiv behandling för lyft och åtstramning av hud. Behandlingens fördelar över kirurgiskt lyft är svåra att argumentera mot, du får inga snitt eller ärr i huden och du behöver ingen återhämtningstid. HIFU är också betydligt billigare än kirurgiskt lyft.

Hur länge håller en HIFU-behandling?

Hur länge resultatet varar varierar från person till person och beror på bl.a. ålder, medicinering, rökning och hudkvalité. Men vanligtvis varar resultatet cirka ett till två år efter utförd behandling.

Hur länge håller en HIFU-behandling?

Vilka som inte får göra HIFU-behandling?

Följande grupper/personer får inte göra HIFU-behandlingen:

Kvinnor som är gravida eller ammande,

Personer som injicerat PAAG (polyacnylamide hydrogel),

Personer med högt blodtryck, högt blodsocker, höga blodfetter och diabetiker, Personer med abscess (då huden inte är normal),

Personer som genomför mikroplastisk operation, personer som har botox eller fillers i ansiktet eller näsan, Personer med hjärtsjukdom eller som har gjort hjärtoperation. Den som genomför en HIFU-behandling bör följa dessa tips: Öka ditt dagliga vattenintag,

Undvik alkohol och bastu i en vecka efter behandlingen,

 • Hela ansiktet (120 min) Kinder panna, runtögonen, hals

 • värde 6500 kr Nu 4499 kr 

 •  Ansikte ( 90 min) runtögonen hals värde 6250 kr Nu 3699 kr

  Ansiktslyft =(60 min) kinder  värde 5000 kr 2900 kr

  Ultraljud (HIFU) Ansiktslyft  Hög Intensivt Fokuserad  

  Vanliga behandlingsområden är: Panna, Ansiktet, Hals, Runtögon  dubbelhaka och hals.Viktigt att tänka på  innan du bokar din behandling. Viktigt! Innan HIFU-behandlingen får du inte konsumera alkohol och/eller blodförtunnande mediciner. Det är även viktigt att du inte bör ha gjort botox eller fillers en månad innan. Det är även viktigt att inte göra botox eller fillers tre månader efter du har gjort din HIFU-ansiktet behandling​. Längden på en behandling är beroende på vilket område som ska behandlas. Generellt pågår en behandling från 60 till 120 minuter. Vänligenanmäl återbud senast 24 timma innan .

 • Tidsbokning på tfn: 0733-37 07 98 eller på  www.bokadirekt.se
  Hjärtligt Välkommen till Meiyabeauty Salong